Tietoa meistä

Etusivu / Tietoa meistäYhteystiedot:

Osoite: Linnanherrankuja 16, 00950 HELSINKI
Puh: (09) 759 7330
Sähköposti:    info@ergofinland.fi
Aukiolo: Ma-Pe  08:00-16:00
Ly: 2903070-5

 
 

Henkilökunnan hyvinvointisuunnitelma

ErgoFinland Oy ei yksinomaan satsaa työhyvinvointiin työergonomian kautta vaan yrityksen arvot huomioivat yksilön huomattavasti laajemmin.
Työterveyspalvelijan kanssa yhdessä laadittu hyvinvoinnin toimintasuunnitelma antaa hyvät lähtökohdat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Toimintasuunnitelmassa huomioidaan mm. johtajuuden ja työyhteisön harmonia. ErgoFinland Oy:ssä on aina vallinnut avoin ilmapiiri, jossa asioita käsitellään juuri silloin kun ne ovat ajankohtaisia. Tällä tavalla yrityksessä on onnistuttu varmistamaan että kukaan ei kerää kaunaa hampaankoloon vaan palautetta annetaan rehellisesti asemasta riippumatta.
Henkilökunnan terveys varmistetaan vuosittaisella terveystarkastuksella sekä fyysisen kunnon kartoituksella. Ei riitä että yksilön terveys todennetaan terveystarkastuksen avulla vaan yrityksessä halutaan myös varmistaa että työntekijät pitävät omasta hyvinvoinnistaan huolta mm. liikunnan, ravinnon ja levon osalta. Kuntokartoituksen ansiosta henkilöstön jokainen jäsen saa opastuksen hyvinvoinnin perustekijöihin ja voivat näin ollen omatoimisesti varmistaa paremman voinnin.
Tämän kokonaisvaltaisen työhyvinvointistrategian jalkauttamisesta vastasi Clover Bonum Oy, joka on erikoistunut nimenomaan yksilön hyvinvointiin ja sen kehittämiseen. Yritys toimii ErgoFinland Oy:n hyvinvointiammattilaisena kannustaen ErgoFinland Oy:n jokaista työntekijää kohti parempaa terveyttä. Tällä tavalla saadaan puhtia sekä työhön että vapaa-aikaan.

___________________________________________________________________________________________

 

GDPR

 
Asiakastiedot
ErgoFinland Oy kerää yhteystietoja mm. Kokeilu.fi/Free Trial -ohjelman käytön yhteydessä. Lisäksi keräämme asiakkaidemme tietoja laskutusta varten asiakassuhteen syntymisen yhteydessä. Kysymme tarkempia profiilitietoja tunteaksemme asiakkaamme paremmin. Emme lainaa, vuokraa tai myy yhteystietoja kolmannelle osapuolelle. Käytämme tietoja vain asiakassuhteen hoitamiseen.

Kampanjan sisältö ja lähetyksen estäminen
Varmistamme että kaikki postituslistojen yhteystiedot sekä sähköpostien sisältö ovat yksityisiä ja luottamuksellisia. ErgoFinland Oy voi estää kampanjan julkaisun jos lähetys on roskapostia, rasistinen, yleistä turvallisuutta uhkaava tai loukkaa lasten sukupuolisiveyttä.

Tietojen poistaminen
Poistamme yhteystiedot välittömästi rekisteristä mikäli asiakas sitä pyytää kirjallisesti sähköpostilla. Pidämme kuitenkin laskutusyhteystiedot voimassa sopimuskauden ajan.

Viestintä
Viestitämme mahdollisista huoltokatkoksista. Lähetämme myös säännöllisen uutiskirjeen kaikille asiakkaillemme. Uutiskirjeen voi peruuttaa välittömästi niin halutessaan. Asiakaspalvelumme lähettää normaaliin palveluun liittyviä sähköposteja rekisterissämme oleviin sähköpostiosoitteisiin. Yleisessä viestinnässä emme julkaise asiakkaittemme tietoja ilman lupaa. Mikäli muutamme käyttöehtojamme, tiedotamme siitä asiakkaitamme ennen muutosta.

Tietoturva
Uutiskirjeohjelmistoja käytetään verkon kautta, ns. pilvipalveluna, jolloin tietoturva on merkittävässä roolissa. Käytämme alan parhaita toimijoita niin tietoturvan- kuin toimintavarmuudenkin suhteen. Varmistamme kaikissa olosuhteissa, että asiakkaittemme yksityisyys on suojattu vahvan tietoturvan ratkaisuilla.