Tietoa meistä

Etusivu / Tietoa meistäYhteystiedot:

Osoite: Linnanherrankuja 16, 00950 HELSINKI
Puh: (09) 759 7330
Sähköposti:    info@ergofinland.fi
Aukiolo: Ma-Pe  08:00-16:00
Ly: 2903070-5

 

ERGOFINLAND YRITYSESITTELY
 
ErgoFinland Oy on 100 % suomalainen perheyhtiö, joka on toiminut nykyisellä nimellä 1.8.2018 alkaen. Aiemmin toimimme nimellä Avaintieto Oy, joka perustettiin vuonna 1982. Yrityksen toiminta jatkuu toisessa sukupolvessa. Avaintiedon perustaja Kim Lönnqvist toimii edelleen hallituksen puheenjohtajana ja Lucas Lönnqvist otti toimitusjohtajan vetovastuun ErgoFinlandissa. Nimen muutos oli
vetovastuun siirtyessä luontevaa ja nykyinen nimi kuvaa paremmin yrityksemme toimintaa.

Yhtiömme on yksi ensimmäisistä ergonomian parissa työskentelevistä yrityksistä Suomessa ja Skandinaviassa. Lanseerasimme ja loimme markkinat Suomessa ensimmäisille hiiriohjaimille. Skandinavialla on johtoasema ergonomiassa koko maailmassa. ErgoFinlandin tavoitteena on olla paras työhyvinvoinnin ratkaisija Skandinavian markkinoilla ja tulevaisuudessa myös Euroopassa. Toimimme sellaisten tuotteiden valmistajana, maahantuojana ja tukkumyyjänä, jotka ratkaisevat hyvinvoivan työ- ja toimistoympäristön esteitä. Palvelumme on huippuluokkaa, tavoitteemme on aina ylittää asiakkaiden odotukset.

Visionamme tuoda hyvinvointiratkaisuja helpottamaan ja mukavoittamaan työntekoa niin töissä kuin kotonakin. Olemme tehneet vuosikymmeniä yhteistyötä terveysalan ammattilaisten kanssa ja kehittäneet työhyvinvointiratkaisuja menestyksekkäästi. Pääfokusena on tarjota ergonomisia ratkaisuja, joiden avulla vähennetään staattiseen paikallaoloon liittyviä haasteita. Työtyytyväisyys ja hyvinvointi luovat parempaa työelämää ja arkea, joka on myös osa ergonomiaa.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja olemme mukana luomassa uusia innovaatioita. ErgoFinland tekee yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Laajat verkostot Suomessa ja ulkomailla takaavat jatkuvuuden ja aallon harjalla olemisen. Ajankohtaista on ollut etätyöratkaisut ja niitä olemme jo kehittäneet vuodesta 2015 lähtien. Monipaikkaisen työn tekeminen, toimistohotellit, hybriditilat, etätyö jne. tulevat olemaan jatkuvan kehityksen kohteena hyvinvoinnin ja ergonomian osalta.

Tuotteiden myynti tapahtuu Suomessa koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Tarkoitus on, että loppuasiakas saa tuotteet tutulta ja turvalliselta toimittajalta. Jälleenmyyjinämme toimivat muun muassa toimistotarvikeliikkeet, kalustetoimittajat, ergonomiayritykset sekä tietokone- ja IT-ratkaisutoimittajat kautta maan.

___________________________________________________________________________________________

Henkilökunnan hyvinvointisuunnitelma

ErgoFinland Oy ei yksinomaan satsaa työhyvinvointiin työergonomian kautta vaan yrityksen arvot huomioivat yksilön huomattavasti laajemmin.
Työterveyspalvelijan kanssa yhdessä laadittu hyvinvoinnin toimintasuunnitelma antaa hyvät lähtökohdat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Toimintasuunnitelmassa huomioidaan mm. johtajuuden ja työyhteisön harmonia. ErgoFinland Oy:ssä on aina vallinnut avoin ilmapiiri, jossa asioita käsitellään juuri silloin kun ne ovat ajankohtaisia. Tällä tavalla yrityksessä on onnistuttu varmistamaan että kukaan ei kerää kaunaa hampaankoloon vaan palautetta annetaan rehellisesti asemasta riippumatta.
Henkilökunnan terveys varmistetaan vuosittaisella terveystarkastuksella sekä fyysisen kunnon kartoituksella. Ei riitä että yksilön terveys todennetaan terveystarkastuksen avulla vaan yrityksessä halutaan myös varmistaa että työntekijät pitävät omasta hyvinvoinnistaan huolta mm. liikunnan, ravinnon ja levon osalta. Kuntokartoituksen ansiosta henkilöstön jokainen jäsen saa opastuksen hyvinvoinnin perustekijöihin ja voivat näin ollen omatoimisesti varmistaa paremman voinnin.
Tämän kokonaisvaltaisen työhyvinvointistrategian jalkauttamisesta vastasi Clover Bonum Oy, joka on erikoistunut nimenomaan yksilön hyvinvointiin ja sen kehittämiseen. Yritys toimii ErgoFinland Oy:n hyvinvointiammattilaisena kannustaen ErgoFinland Oy:n jokaista työntekijää kohti parempaa terveyttä. Tällä tavalla saadaan puhtia sekä työhön että vapaa-aikaan.

___________________________________________________________________________________________

 

GDPR

 
Asiakastiedot
ErgoFinland Oy kerää yhteystietoja mm. Kokeilu.fi/Free Trial -ohjelman käytön yhteydessä. Lisäksi keräämme asiakkaidemme tietoja laskutusta varten asiakassuhteen syntymisen yhteydessä. Kysymme tarkempia profiilitietoja tunteaksemme asiakkaamme paremmin. Emme lainaa, vuokraa tai myy yhteystietoja kolmannelle osapuolelle. Käytämme tietoja vain asiakassuhteen hoitamiseen.

Kampanjan sisältö ja lähetyksen estäminen
Varmistamme että kaikki postituslistojen yhteystiedot sekä sähköpostien sisältö ovat yksityisiä ja luottamuksellisia. ErgoFinland Oy voi estää kampanjan julkaisun jos lähetys on roskapostia, rasistinen, yleistä turvallisuutta uhkaava tai loukkaa lasten sukupuolisiveyttä.

Tietojen poistaminen
Poistamme yhteystiedot välittömästi rekisteristä mikäli asiakas sitä pyytää kirjallisesti sähköpostilla. Pidämme kuitenkin laskutusyhteystiedot voimassa sopimuskauden ajan.

Viestintä
Viestitämme mahdollisista huoltokatkoksista. Lähetämme myös säännöllisen uutiskirjeen kaikille asiakkaillemme. Uutiskirjeen voi peruuttaa välittömästi niin halutessaan. Asiakaspalvelumme lähettää normaaliin palveluun liittyviä sähköposteja rekisterissämme oleviin sähköpostiosoitteisiin. Yleisessä viestinnässä emme julkaise asiakkaittemme tietoja ilman lupaa. Mikäli muutamme käyttöehtojamme, tiedotamme siitä asiakkaitamme ennen muutosta.

Tietoturva
Uutiskirjeohjelmistoja käytetään verkon kautta, ns. pilvipalveluna, jolloin tietoturva on merkittävässä roolissa. Käytämme alan parhaita toimijoita niin tietoturvan- kuin toimintavarmuudenkin suhteen. Varmistamme kaikissa olosuhteissa, että asiakkaittemme yksityisyys on suojattu vahvan tietoturvan ratkaisuilla.