ErgoFinland GetUpSaddle, konstläder, svart

Förstasidan / Sittande arbete / Sadelstolar / ErgoFinland GetUpSaddle, konstläder, svart
ErgoFinland GetUpSaddle,  konstläder,  svart (3004M)

ErgoFinland GetUpSaddle, konstläder, svart

Artikelnr:
3004M
EAN:
6430054932202

Kompakt sadelstol, svart konstläder, kryss 50 cm, sitthöjd 45 - 65 cm
Beskrivning

 

Med GetUpSaddle sadelstol sitter du och rör dig lätt. Sätet är täckt med hållbart konstläder, vilket är lätt att rengöra. Stolens struktur är kompakt och sätesdelen är liten, vilket leder undre lem till rätt läge och samtidigt styr ryggen till en bra hållning. Stolen har enkla justeringar, snabb och säker att använda. Stolen har ett litet aluminiumkryss och högkvalitativa hjul som gör det lätt att flytta medan du sitter och lätt att flytta från en plats till en annan. Tack vare dessa viktiga punkter kan en stol kallas en "stol för alla tillfällen".

 

Högkvalitativa hjul som roterar fritt i stolen (mekaniska bromshjul kan också beställas, artikelnummer: 2799)

Stolens sitthöjd med standardfjäder är 45 cm - 65 cm. Stolen kan också beställas med en längre L eller kortare S-fjäder.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.