ErgoFinland Evoluent V4 SMALL Langaton Pystyhiiri USB

Etusivu / Hiiret / Langattomat / ErgoFinland Evoluent V4 SMALL Langaton Pystyhiiri USB
Hinnat näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille.
ErgoFinland Evoluent V4  SMALL Langaton  Pystyhiiri   USB (2822W)

ErgoFinland Evoluent V4 SMALL Langaton Pystyhiiri USB

Tuotekoodi:
2822W

Evoluent V4 Small on langaton ergonominen pystyhiiri. Ohjaa käsivarren ja ranteen neutraaliin asentoon, vähentää kipuja ja ehkäisee hiirikäsiongelmia.
Kuvaus

Uudistunut Evoluent V4 nyt myös pienemmässä koossa.  Pystyhiiren ergonominen patentoitu muotoilu tukee käden neutraaliin rentoon ja luonnolliseen asentoon. Käsivarteen ei tule kiertoa ja ranne saadaan optimaaliseen asentoon. Pystyhiiiri ennaltaehkäisee ja lievittää rannekipua. Uusi Evoluent V4 sopii paremmin käteen parannetun muotonsa ansiosta. Uusi parempi laser sensori auttaa tarkassa hiirityössä. Evoluent V4 langattomassa pystyhiiressä on 6 ohjelmoitavaa painiketta:  lasertarkkuus valittavissa, 4 hiiren nopeutta suoraan hiiren painikkeesta, kaksoisklikkaus yhdellä kevyellä klikkauksella. Helppo ottaa käyttöön. Yhteensopivuus: Windows XP, 2000, NT, ME, MAC. Resoluutio valittavissa 800 - 2600 dpi. Mini USB-liitäntä, 2,4 GHz langaton sensori kantavuus n. 10 m, ON/OFF kytkin. Heti valmis käytettäväksi.  Ajurivapaa, tarvittaessa ajuri mukana näppäinkomentojen ohjelmointia varten Win XP, Vista, Win 7(32 ja 64 bit)

Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta (esim. tietokoneisiin ei välttämättä sisälly näyttöä, vaikka kuvassa sellainen olisikin). Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista.