Rockstick pysty-keinuhiiri langaton

[ 3219 ]

Rocker Mouse Rockstick2
Keinauta kädellä, älä rasita sormia.
+ Klikkaus ei tapahdu sormilla, vaan kädellä, keinauttamalla hiiren yläosaa oikealle ja vasemmalle. Käsi on vahvempi kuin sormet, joten käden liikkeet aiheuttavat sormien liikkeitä vähemmän karpaalitunnelin painetta ja jännitystä.
+ Sormien ei tarvitse olla jännittyneessä tilassa odottamassa, milloin tulee seuraava klikkaus, koska keinuhiiren ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa sormien lepäämisen hiirellä. Näin kaikki sormesi pysyvät rentoina ja tuettuina kaiken aikaa. Lisäksi hiirtä liikuteltaessa sormien ei tarvitse varoa ja jännittää tahattomia klikkauksia.
+ Monet tavanomaiset hiiret pakottavat käden, ranteen ja kyynärvarren olemaan vääntyneenä niiden luonnollisesta ja rentoutuneesta asennosta. Tämä aiheuttaa jatkuvaa rasitusta käteen, ranteeseen sekä kyynärvarteen, tarkemmin sanoen niiden lihaksille, jänteille ja hermoille. Hiiri on pystyhiirityyppiä, joten käsivarren perusasento on ergonomisesti oikea ns. kättelyasento, jolla vältetään käsivarren kääntäminen.
+ Samaa hiirtä voidaan käyttää vuorotellen oikealla ja vasemmalla kädellä, joten käyttäjä saa ergonomisesti hyvää vaihtelua, kun rasitus jakautuu kahdelle kädelle.
Tekniset tiedot
kantama 10 m
Kätisyys: oikea ja vasen samalla hiirellä, hiiren pohjassa kätisyysvalitsin
Laserin resoluutio valittavissa: 800, 1200, 1600 tai 2000 DP
Vierityspyörä
Lepotila: muutaman minuutin toimettomuuden jälkeen keinuhiiri siirtyy lepotilaan pariston säästämiseksi
Takuu 1 v. Yhteensopivuus: Windows 8, 7, Vista, XP, 2000, Mac OS 9, OS X (10.2.8 tai uudempi),
Linux

 

Tietoa sivustosta


Tällä sivustolla esitellään ergonomiaratkaisuja ja kerrotaan ajankohtaisia asioita ergonomiasta. Näiden tuotteiden avulla vältät niska-, hartia- ja selkävaivoja.

Sivusto tarjoaa myös esitteitä, tuotekuvia ja esityksiä maan johtavista ergonomiatuotteista. Myynti tapahtuu aina valtuutetun jälleenmyyjän kautta.

info@ergofinland.fi / (09) 7597 330