MouseTrapper Advance 2.0

[ MTA2.0 ]

Next generation wellness. Nyt tulee Mousetrapper advance 2.0, advance-myyntimenestyksemme uusin versio. Advance 2.0 lievittää hiirikättä ja ehkäisee sen syntymistä sekä muita ongelmia, joita työssä voi syntyä perinteistä tietokonehiirtä käytettäessä.

Edut Mousetrapper advance 2.0

Mousetrapper advance on advance-myyntimenestksemme seuraaja, josta on saatavana joko valkoisella tai turkoosilla korostusvärillä maalatut versiot. Kuudella ohjelmoitavalla painikkeella voit tehdä Mousetrapperista juuri sellaisen kuin haluat. Mallin osoitusnopeutta on lisätty ja siinä on uusi painikkeilla toteutettu vieritystoiminto. Myös ladattavaan MTKeys –ohjelmaan on päivitetty ohjelmisto. Microsoft Storesta on ladattavissa myös täysin uusi MT Keys –versio Windows 10:lle. Rannetuet ovat vaihdettavissa, minkä ansiosta tuote on helppo pitää uudenveroisena. Mousetrapper advance 2.0:ssa on esiin taitettava näppäimistöalusta, jonka ansiosta se sopii uusille ohuille ja vanhemmille korkeammille näppäimistöille.

väri: musta/valkoinen

Tuote : MTA2.0

 

Tietoa sivustosta


Tällä sivustolla esitellään ergonomiatuotteita ja kerrotaan ajankohtaisia asioita ergonomiasta. Näiden tuotteiden avulla vältät niska-, hartia- ja selkävaivoja.

Sivusto tarjoaa myös esitteitä, tuotekuvia ja esityksiä maan johtavista ergonomiatuotteista.