Matti Heikkilän lausunto Gymbasta

Matti Heikkilän lausunto Gymbasta 19.5.2015

 

Matti Heikkilä tuntee suomalaisen kunnon ehkä parhaiten Suomessa. Hän on työskennellyt Vierumäen testauspäällikkönä yli 30 vuotta. Hän on valmentanut tai testannut yli 40-vuotisen uransa aikana yli 200.000 suomalaista. Matti valittiin vuoden 2011 urheilugaalassa vuoden taustavaikuttajaksi Suomessa. Matti on kirjoittanut kirjan terveellisestä liikunnasta ja on uransa aikana pitänyt aiheesta tuhansia esityksiä.

Yli 40 v valmennusurani aikana olen nähnyt monia hyviä liikuntamuotoja ja -välineitä. Kaksi asiaa kuitenkin on noussut ylivertaiseksi ajatellen koko suomalaista väestöä.

Kuka muistaa sauvakävelyn a alkutaipaleen ja sen miten suuren huomion laji sai ja alussa erittäin negatiivisen. Kuitenkin pian huomattiin, että sauvojen käytöllä saimme enemmän samassa ajassa kuin ilman niitä. Kynnys harrastaa lajia oli matala ja 1 milj suomalaista löysi lajin ja siitä tuli myöskin kansanvälinen tuote

Gymba sisältää mielestäni samoja elementtejä tullakseen hittituotteeksi. ’Tee seisomisesta päivän aikana itsellesi terveysliikunta. Tutkimukset ovat osittaneet istumisen nykyisen määrän päivittäin keholla suureksi vaaraksi. Tämän vuoksi terveyden ammattilaiset ovat suositelleet kokouksia seisten  ja muutamia kertoja päivässä nousta seisomaan ja aktivoida kehoa. Gyympalla voit tehdä seisomisesta vieläkin laadukkaamman.

Pieni lihasten aktivointi laudan avulla saa aikaan vilkastuvan aineenvaihdunnan kehossa ja sitä kautta vaikutukset terveyteen ja kiinteytymiseen keskivartalossa lisääntyvät.

Tämä sijoitus kannattaa ja se onnistuu erittäin helposti ja jokaiselle

Hyvinvointiterveisin

Matti Heikkilä 
valmentaja
Suomen taustavaikuttaja (urheilugaala 2011)

Artikkeli on julkaistu perjantaina, 29. toukokuuta, 2015.
Kerro ystävällesi
Kerro ystävällesi tästä artikkelista:  

Tietoa sivustosta


Tällä sivustolla esitellään ergonomiaratkaisuja ja kerrotaan ajankohtaisia asioita ergonomiasta. Näiden tuotteiden avulla vältät niska-, hartia- ja selkävaivoja.

Sivusto tarjoaa myös esitteitä, tuotekuvia ja esityksiä maan johtavista ergonomiatuotteista. Myynti tapahtuu aina valtuutetun jälleenmyyjän kautta.

info@ergofinland.fi / (09) 7597 330